Loading...
Mejeri 2017-09-12T07:53:01+00:00

INGSTRUP MEJERI

Ingstrup Mejeri startede som et traditionelt andelsmejeri i 1890 for landsbyen Ingstrup. Det blev bygget om og omdannedes i 1930’erne til et stort moderne mejeri, for helt frem i 00’erne at finde sin plads som et mindre håndværksmejeri med rod i stolte traditioner fra 125 års uafbrudt mejeridrift.

Ingstrup Mejeri blev i 2009 købt af mejeriets medarbejdere samt eksterne investorer, her iblandt Vrejlev Kloster, med det klare koncept, at al ost og smør der laves på Ingstrup Mejeri skal fremstilles af råvarer fra Vrejlev Kloster. 

Hovedparten af mælken bliver lavet til traditionelle danske Ingbo skæreoste, som laves med forskelligt fedtindhold fra 10+ til 50+, og som derefters lagres og sælges i alle lagringer fra mild til XX-lagret.

Derudover har vi startet en produktion op af nogle mere specielle ostetyper, som henvender sig mere til et glas rødvin eller en desserttallerken, og hvor nogle af disse lagres i de gamle kældre under Vrejlev Kloster. I DR1’s programserie “Godsejerne” har man kunne følge noget af historien om den ost vi har døbt Klosterosten.

Mejeriets produkter sælges i Rema1000 butikker over hele landet samt hos en række ostehandlere. Lokalt kan det handles hos Frilandsvejens Slagter i Hjørring, hos Mejeriet i Frederikshavn og ikke mindst i mejeriudsalget på Ingstrup Mejeri.

Se mere på Ingstrup Mejeri’s hjemmeside.

ADRESSE

Ingstrup Mejeri
Hovedgaden 48
Ingstrup
9480 Løkken, Danmark

Tlf.   98 88 30 13
Email: kontakt@Ingstrup-mejeri.dk

FØLG OS PÅ

Kontakt

ADRESSE

Vrejlev Kloster
Vrejlev Kloster 3
9760 Vrå, Danmark

Tlf.   98 98 85 33
Fax.  98 98 81 36
Email: info@vrejlev-kloster.dk

FØLG OS PÅ

SEND OS EN BESKED